JoomlaTemplates.me by iPage Review

Kerkdiensten

mrt
3
br W.G. Dieleman
Aanvang: 10:00 uur

Privacy-wetgeving en onze website

Frequente bezoekers hebben het al gemerkt: er veranderd wat op onze website. De reden hiervoor is dat we kritisch kijken naar persoonsgegevens en hoe we daar mee omgaan. De aanleiding hiervoor is dat vanaf eind mei binnen de hele EU een nieuwe privacy wetgeving van kracht gaat. Deze wet biedt een goede bescherming voor jouw persoonsgegevens en vraagt ook van ons als kerkelijke gemeente een stukje reflectie en eventueel aanpassing.

Hoewel we al erg zorgvuldig met jouw persoonsgegevens omgaan, blijken her en der op de website toch een aantal zaken voor verbetering vatbaar. Wat is er tot dusver gewijzigd:
  1. Op het publieke deel van de website worden géén persoonsgegevens getoond. En een persoonsgegevens kan van alles zijn wat maar tot een levend persoon kan wijzen: een naam, een foto, bankrekningnummer etc. Alleen wanneer je bent ingelogd, zul je persoonlijke gegevens kunnen zijn
  2. De download pagina van de kerk is verhuisd van Google Drive naar onze eigen website.
  3. Kerkdienst gemist is alleen nog maar toegankelijk voor leden van onze gemeente. De link naar Kerkdienst gemist vind je nu aan de rechterkant onder het kopje "Welkom!".

Deze lijst zal komende tijd verder aangevuld worden dus houd deze pagina in de gaten.

NGK de Zaaier

  Julianastraat 25
9883 PS OLDEHOVE
  0594-591866
  scriba@dezaaier-oldehove.nl