JoomlaTemplates.me by iPage Review

Kerkdiensten

mrt
3
br W.G. Dieleman
Aanvang: 10:00 uur

Stimulans

Misschien heeft u/heb jij het wel gehoord, de G.J.V. is vorig jaar stopgezet. Wel was er de behoefte om nog iets van een ‘vereniging’ te houden en zo is het idee van ‘stimulans’ ontstaan.

Wat is de bedoeling van ‘stimulans’?

Kort samengevat is de bedoeling om ongeveer 1 keer in de 4 weken op zondag avond een gespreksavond te hebben. Dit naar aanleiding van een boekje met inleidingen. Vanaf 19:45 bent u/ben jij welkom om eerst een kopje koffie of thee te drinken en wat bij te praten. Om 20:00 beginnen we met de gespreksavond en deze proberen we rond 21:15 weer af te ronden zodat iedereen ook op een redelijke tijd weer thuis kan zijn. Natuurlijk is er nog wel gelegenheid om na te praten wanneer daar behoefte aan is.

Voor wie zijn deze avonden bedoelt?

In tegenstelling tot de G.J.V. is iedereen die 16 jaar of ouder is welkom. De avond zal niet alleen gedragen worden door de jeugd maar er zullen elke avond ook gespreksbegeleiders aanwezig zijn. Deze gespreksbegeleiders zijn gemeenteleden die hebben aangegeven om in het komende jaar in ieder geval 1 avond bij te wonen. Ik hoop zo te creëren dat niet elke avond met dezelfde vaste groep is maar dat we gevarieerde mensen en meningen bij elkaar hebben. En dat we van elkaar kunnen leren en hopelijk zo ook elkaar kunnen stimuleren in het geloof. De rol van gespreksbegeleider wordt elke gespreksavond door een ander gemeentelid ingevuld.

Meedoen?

Wanneer u/jij graag mee wilt doen met stimulans 1 keer in de 4 week kunt u/kun je een berichtje sturen naar mij (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Dit houdt in dat wanneer er een gespreksavond plaatsvindt je je best doet om aanwezig te zijn. Als je niet kunt meld je dan even af bij mij. Het boekje met inleidingen is niet voor niets gemaakt dus probeer deze even door te lezen voordat de avond begint. (het boekje is te downloaden via de website van de kerk, oldehove.gkv.nl) Op de site staat ook over welk hoofdstuk uit het boekje de avond zal gaan en wie de gespreksbegeleiders van de avond zullen zijn. Wanneer je je besluit op te geven is het handig om het boekje even te printen.

Mocht u zich om welke reden dan ook niet aanmelden, schroom dan niet om toch een avond wanneer het u wel uitkomt aan te schuiven bij de vaste groep en een avond mee te maken. Wanneer u zeker wilt zijn van kopje koffie of thee laat dan even weten dat u de desbetreffende avond komt. Als de opkomst groot genoeg is hebben we de mogelijkheid om op te splitsen in kleinere groepen.

Als u nog vragen hebt, vraag gerust of stuur mij even een berichtje. Hopelijk tot ziens op de eerste avond, 6 november!Edith Dieleman

NGK de Zaaier

  Julianastraat 25
9883 PS OLDEHOVE
  0594-591866
  scriba@dezaaier-oldehove.nl