JoomlaTemplates.me by iPage Review

Kerkdiensten

apr
28
ds J.Th. Rozemuller
Aanvang: 09:30 uur

40 dagen podcast

40dagenlogo

Tussen hoop en wanhoop, 40 dagen met Jeremia

Welkom bij 40 dagen hier en nu! Misschien wil je je hebt aanmelden voor deze podcast. Vanaf woensdag 14 februari kun je de podcast beluisteren. Dat kan via onze gratis 40-dagen app. In deze app kun je aangeven dat je dagelijks een melding op je telefoon wilt ontvangen, zodat je de podcast in de drukte van de dag niet vergeet. Ook kun je via onze app je inspiratie en gedachten met andere luisteraars delen.
Ontvang je de podcast liever per e-mail? Ook dat is mogelijk. Meld je hieronder aan op onze website.

We werken dit jaar opnieuw samen met het kerkenpakket voor de Veertigdagentijd van Kerkpunt. Met de podcast sluiten we aan bij de dagteksten van het Bijbelleesrooster. We werken vanuit hetzelfde thema: Tussen hoop en wanhoop: 40 dagen met Jeremia

Zo vullen we elkaar op een mooie manier aan. Het Bijbelleesrooster uit het kerkenpakket kun je trouwens ook via onze app meelezen. We gebruiken de Nieuwe Bijbel Vertaling 21 van Het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap.

Het gaat in deze podcast serie dus over hoop en wanhoop. Hoe blijf je hoopvol in een tijd waarin de wereld soms in brand lijkt te staan en wat kunnen we daarin van Jeremia en van Jezus leren? Dit actuele en boeiende thema werken we uit in een aantal aansprekende weekthema’s.

Vanaf as-woensdag 14 februari ontvang je - na aanmelding - dagelijks een korte podcast met een overdenking die aansluit bij het thema van de betreffende week. Afwisselend combineren we dat met een bijbeltekst, een verdiepingsvraag, een lied of een kort gebed. De podcast is praktisch, inspirerend, bemoedigend en prikkelend en wil je helpen om Jezus te volgen in jouw hier en nu.
We wensen je een gezegende Veertigdagentijd toe!

Deze podcast is een initiatief van Verre Naasten, Lume, LPB Media en Kerkpunt.

40dagen_hoop


NGK de Zaaier

  Julianastraat 25
9883 PS OLDEHOVE
  0594-591866
  scriba@dezaaier-oldehove.nl