JoomlaTemplates.me by iPage Review

Kerkdiensten

apr
28
ds J.Th. Rozemuller
Aanvang: 09:30 uur

Oproep van FONKEL

Beste kerkgenoten!

We hebben al een aantal fantastische maanden met Fonkel achter de rug. Waar de kinderen verhalen mochten horen over Jezus en God en waar ze mochten knutselen, spelletjes mochten spelen, muziek mochten horen, noem het maar op! Dit willen we graag blijven doen en dat kan natuurlijk niet zonder onze fantastische oppassers! Ontzettend fijn dat jullie je inzetten voor alle kinderen in de gemeente.

Nu het nieuwe rooster weer moet worden gemaakt merken we dat we helaas ook veel oppassers gaan missen. Jeugd dat gaat verhuizen of andere plannen heeft. Of graag in de kerkdienst wil zijn. Mede hierdoor zijn er te weinig mensen om het rooster rond te krijgen! Veel ouders en 16+ jeugd draait al mee, maar helaas nog niet voldoende.

De groep 5 - 8 groep Fonkel oranje hebben we wel rond! Heel fijn dat jullie je daarvoor inzetten toppers!

Voor Fonkel Wit (0-4) en Fonkel Geel (groep 1 tot groep 4) hebben we helaas een blijvend tekort!

Daarom wil ik u vragen of u eenmalig een keer zou willen oppassen of dat u wel vast op het rooster wil. We zijn opzoek naar iedereen papa’s, mama’s, broers, zussen, opa’s & oma’s.

Voor het komende rooster van Januari tot de zomervakantie zoeken we deze data’s nog mensen:

Voor Fonkel wit:
19 februari
26 februari
23 april
Mocht u of jij denken dan kan ik wel! Stuur dan vooral een appje naar 0615105264 (Juliëtte) of een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor Fonkel geel:
12 februari
19 februari
26 februari
2 april
16 april
23 april
7 mei
14 mei
25 juni
Mocht u of jij denken dan kan ik wel of ik kan meerdere datums! Stuur dan vooral een appje naar 0615105264 (Juliëtte) of een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat wordt er van u verwacht als u komt oppassen?
Nou dat is gelukkig helemaal niet veel!
Bij Fonkel wit vragen we u om 15 minuutjes voor de dienst begint aanwezig te zijn. Om even de lampen aan te doen. De box klaar te zetten en eventueel wat speelgoed. Ouders komen hun kinderen brengen en u of jij zorgt ervoor dat de kinderen fijn bij jullie kunnen spelen totdat papa en mama er weer zijn.
Bij Fonkel geel is er elke week een thema, het idee is dat u de kinderen op een manier die bij jou past het thema meebrengt. Dit mag door middel van bijbellezen, muziek, dans, en of knutselen doe iets wat bij jou past! Je bent in de kerk tot vlak voor de bijbellezing, de dominee of de beamer laat zien wanneer de kinderen naar Fonkel mogen gaan!  

Ook onder de 16 jaar mag je komen oppassen. Vanaf dat je naar de middelbare school gaat. mag jij met iemand van 16+ oppassen lijkt je dat leuk app dan vooral even naar: 0615105264 (Juliëtte)

NGK de Zaaier

  Julianastraat 25
9883 PS OLDEHOVE
  0594-591866
  scriba@dezaaier-oldehove.nl