JoomlaTemplates.me by iPage Review

Kerkdiensten

mrt
3
br W.G. Dieleman
Aanvang: 10:00 uur

Facebookbericht De Zaaier

Berichtje van Wim Dieleman

Dank weer voor de reacties.

Uit verschillende hoeken - het geluid was nu goed - behalve dat batterij van de microfoon even leeg was tijdens het lezen (zondag 21 maart)
Ook wil ik het mmt Multimediateam noemen die hun stinkende best doen om iedere week  geluid tekst en beeld zo goed mogelijk te regelen.
Ik wil persoonlijk zeggen dat dit niet altijd even makkelijk is. Er is geen standaardprocedure voor geluidsregeling, vandaag is er ruis volgende keer is er een zanger iets te hard of zit de microfoon te dicht bij iemands mond of is de pianist te enthousiast. Of er is iemand een tekst vergeten door te geven, en zij (het mmt) lossen het weer op, voor zover ze dat kunnen, groot compliment aan jullie mmt. Dat neemt niet weg dat reactie nodig is met betrekking tot beeld en geluid.
Ook als muziekcoördinator is het fijn om reactie te krijgen zodat we mooie dingen kunnen doen. Weet wel, in alle reacties die u/jij geeft, dat we het samen doen en we vrijwilligers zijn.

Hartelijke groet Wim Dieleman
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aanvulling van de webmaster:

Velen weten het maar, naast de 6 Wijkapps (in WhatsApp) en Scipio is er ook een Facebook pagina van De Zaaier Oldehove, daar wordt digitaal gecommuniceerd door 224 leden! Genoeg mogelijkheden dus om veel met elkaar te delen binnen de gemeente, en daarbuiten!
Er blijkt ook een Twitter account te zijn van NGK de Zaaier Oldehove, maar dat account is sinds 2015 niet meer gebruikt (wie is eigenaar?)
Ook Resonate heeft een Facebook pagina Resonate Oldehove

NGK de Zaaier

  Julianastraat 25
9883 PS OLDEHOVE
  0594-591866
  scriba@dezaaier-oldehove.nl